Geen categorie

Alles over collageen

In mijn voorgaande blogs heb je het woord ‘collageen’ vaak voorbij zien komen, het is ook een erg belangrijke bouwstof van onze huid en van essentieel belang voor een gezonde huid. In deze blog vertel ik je meer over dit belangrijke eiwit en hoe Revitaltrax de collageenproductie ondersteunt.

In mijn vorige blog heb je kunnen lezen dat collageen een belangrijk eiwit is welke zich bevindt in het bindweefsel waar het dient voor de stevigheid van de huid. Naarmate we ouder worden, neemt de natuurlijke productie van het collageen af waardoor de huid dunner wordt, stevigheid verliest en rimpels ontstaan. Het stimuleren van de collageenproductie en het aanvullen van dit tekort is dus van essentieel belang om de huid zo lang mogelijk vol, stevig en gezond te houden, maar hoe doen we dit?

Verschillende ingrediënten uit huidverzorgingsproducten zijn instaat om de productie van collageen te stimuleren, maar het toevoegen van collageen gaat niet met alleen smeren. Om dit tekort makkelijker aan te vullen heeft Revitaltrax iets speciaals ontwikkeld: het Anti-Aging Collageen Complex supplement. Dit drinkbare collageen bestaat uit het gepattenteerde VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden, Ester-C®, Zink en Biotine. Het VERISOL® collageen bevat collageen type 1 afkomstig uit runderen (halal) en het is wetenschappelijk bewezen dat het de huid van binnenuit voedt waardoor de tekenen van huidveroudering zichtbaar verminderen. Wat dit gepatenteerde collageen peptide zo bijzonder maakt is dat het een enorm laag molecuulgewicht heeft waardoor het licht verteerbaar is en gemakkelijk geabsorbeerd en gedistribueerd wordt binnen het lichaam.

Collagen Volume Shampoo 200 ml

 12,95 incl. btw
Lees meer

Anti-Aging Collageen Complex (90 sticks)

 99,95 incl. btw
Lees meer

Anti-Aging Collageen Complex (60 sticks)

 72,00 incl. btw
Lees meer

Anti-Aging Collageen Complex (30 sticks)

 39,95 incl. btw
Lees meer

Collageen type 1

omvat 90% van het collageen in ons lichaam. Het bevindt zich vooral in de huid, haar, nagels, botten, gewrichten, gewrichtsbanden, kraakbeen, bindweefsel, pezen en bloedvaten

Er zijn verschillende collageen types, het collageen type 1 is eigenlijk het alles omvattende collageen en is ook het eindproduct na wondgenezing en herstel. Dit maakt het collageen type 1 de belangrijkste vorm, vanzelfsprekend dat Revitaltrax dus dit type heeft gekozen om te verwerken in het supplement. Het verbetert niet alleen de huid, het heeft op het gehele lichaam een positief effect!

Het Biotine helpt het haarvolume te verbeteren, het draagt bij aan stevig en glanzend haar. Het Ester-C (vitamine C) is een belangrijk element om de vorming van collageen te stimuleren, de schadelijke invloeden van externe factoren te neutraliseren en zowel botten als kraakbeen te ondersteunen.
Het zink uit het supplement zorgt voor een verbeterde weerstand om onder andere de huid en nagels gezond te houden.

Elke ochtend starten met een zakje Collageen Complex heeft al zo veel betekend voor mijn huid en haar. Omdat ik vaak een geïrriteerde huid had ben ik op zoek gegaan naar nieuwe producten en zo kwam Revitaltrax op mijn pad. Na eerst een jaar lang zelf uitproberen ben ik overtuigd! Mijn huid is in geen tijden zo rustig geweest. Durf weer zonder make-up naar buiten en op de foto, dit is iets wat ik in het begin liever nooit deed. Dit supplement is de hoofdreden dat ik mijn bedrijf ben gestart, ik moest mijn ervaringen met jullie delen want ik gun iedereen de voordelen van dit fantastische product!

De belangrijkste kernwaarde van Revitaltrax heb ik nu met jullie kunnen delen, maar wat de producten voor jouw huid kunnen betekenen, dat lees je in mijn volgende blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *